HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Dear BFF ,


Salam ,  setelah beberapa hari tak update jadi kekok plak kan . Soo , based on the title mesti korang nk tau kan *itupun klu ada yg baca blog ni ha . In several days ago , ak lama tak sembang dgn bff ak dkt penang . Macam tak tergerak hati nak call dia . Bukan apa , her examination nk dkt dah soo mcm malas nk ganggu concentration dia *eja mcm salah ja . Abaikan . Semalam , aku tergerak hati nak call dia . Firstly , dia igt aku ni silap call ke apa . Eleh merajuk lettew , hihi . Ceqq oih , jgn mcmtuh . Ang bukan tak suka ka bila org ganggu ang time nk study ? Itu pasai aku tak call ang . Relaks ahh , ak tak lupakan ang okayy . Ang ja kot yg mcm tak rapat dgn aku dah . Hmmmmmm . 

Apapon , I'M VERY SORRY yer :D Lupakan hal yg dah lepas . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment