HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Gurney & 1st Avenue

Salam . Hari Sabtu . Hmm weekend plak tuh mesti ramai yg hangout kan . Klu diikutkan hati igt nkpi Library tp public holiday ttup lah jawabnya . So nothing to do . Just mengadap tv saja . And for the first time lah kan , aku tgk crita hindustan FULL ! dari mula sampai habis selalunya ak tak suka sgt sbb bosan baru tgk . Hihi . Disebabkan kebosanan ak join kakak ak kluar pi Gurney Plaza . Skrg ni ak dah kureng nk melayan SCM tuh sbb byk budak budak dok hangout . Klu ikutkan nk tgk wayang tp tak ada kesempatan .

Nama pun weekend ramai gila org dgn jalan yg sesak btoi . Tapi bila dah smpai destinasi mmg legaaaaaaaaaaa . Aku ikt sbb nk cuci mata dgn survey barang ja . Hihih , ak dah aim dua benda ! hopefully next year dpt beli lah , Amin . Hbis beli barang dkt Gurney singgah pi 1st Avenue plak . Pegi situ semata mata nak pegi Cotton On saja . Hhii , dpt jgk satu bju . Perut dah mula bunyiii , singgah makan dkt Kapitan . Yumyum , ayam madu menjadi pilihan . Hihi tp tak kenyang act ak lapar lagi tapi simpan dihati . Kbaoi .





No comments:

Post a Comment