HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Homesick



Salam ~ Aloha ! Haishhh , aku dah jadi SEMANGAT ! utk balik pada esok hari . Jyeahhhh ! Setelah sebulan 1 minggu aku tak balik akhirnya balik jugak ! Taktau knp ak mmg HOMESCIK gila baby btoi . Rasa kerinduaan dgn suasana dkt Penang . Perghhhh , mmg tak dpt ku bayangkan . Kebanyakkan ada dah yg balik harini . Agak jealous tgk org angkut beg tarik or galas yg banyak bhai . Perghhhh >< Lagi menaikkan semangat aku nak balik !! Ada yg balik hari Khamis , smuanya depends on lecturer if dia nk buat class ganti or whatever .

So , harap aku balik ni mesti takda reaksi sgt dari kawan aku . Maybe busy dgn their preparation for SPM ? Malas nk interrup nnt rimas plak . Jadi , mungkin nk pi jumpa my friends time skolah dlu , awww miss you all :) Huhuhuhuhu . Apapun , esok hbis saja kelas pkol 12 tghari trus pecut pi amik beg dalam bilik dan trus balik . Tak kira apadah , im homesick sgt sgt dah ni ! Ini baru sebulan belum lagi 1 tahun kan . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment