HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Keinginan




Salam ~ Keinginan ? Hmm cakap pasal keinginan mmg banyak yang ingin ak cuba . Maybe nak berubah dari segi penampilan ? Yappp yg tu yg ak share ni . Taktau laa semenjak dua menjak ni lah kan , ak suka nak cuba something new . Macam ak teringin nak cuba pakai lipstick bukan warna pudar tapi warna merah menyala lah . Itu satu , ak cuba nk pkai kasut wedges . Tapi ak takot nk buat sbb takda confidient nak buat smua tuh . Mungkin sbb ak ni berbadan kecik . Hmmmmm , keinginan mmg nak sangat mencuba sesuatu yg baru ni , yelah faktor umur kan . Aku dah besar skrg ni , lagi lagi zaman remaja ak akan tinggal tak smpai 2 tahun lagi . Insyaallah , aku akan cuba sedaya upaya yerr :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment