HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Officially 18



Salam . Alhamdulillah dengan izin Allah aku telah mencecah umur 18 tahun harini . Terima kasih dekat mak sebab bersusah payah nak melahirkan aku *ayat poyo . Hihi . Sebelum pkol 12 semalam mata ak mmg dah berat , mmg igt nk tido tp bila chat dgn sorang mamat ni bg byk aku gelak trus mata terbeliak . Huhu , thanks dude ! Haha . 

Tahun ni tak special mcm tahun tahun sebelum ni . Tahun ni igtkan tadak kek tapi ada itu pun beli last min . Tapi tahun ni punya kek lagi sodap than before . Chocolate moist menjadi pilihan . Yammayy :D Dah dengar bunyi tuh pun mesti sulrppppp . Hahaha . Pagi sampai petang ak tak buat apa-2 . This year bosan skit sbb dok dkt poli saja tak balik penang pun . Hmm . Apapun aku thanks to kawan kawan ak yg wish melalui mesej , facebook dan twitter :D Thank you so much , i mmg appreciate that a lot :) 

Yg sedihnya abah tak igt birthday aku harini but dia nk bg present ahh hilang trus rasa sedih tuh , hihi . Yang happy nyer , ada seorang tuh tak wish pun dkt aku last year but this year dia wish . Thanks tau . Thank youuuuuuu . Kbaoi . 

No comments:

Post a Comment