HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Rabu , 24/10/12


Salam . Maigod ! Lama dah tak update seen ak balik Penang baru baru ni *pulun . K kat rmah ak takda kemudahan internet . Sooooo , how life ? K ak nk story time hari ak nk balik Penang . Jadi aku balik hari rabu petang sbb ada kelas time pagi tuh . Act ada dua kelas tapi satu kelas dalam pkol 8 pagi tuh cancel last minute sbb lecterur takmau terima klu ada skit saja student yg nk dtg . Haishhh , klu ak tahulah kan ak bagun pkol 8.30 pg pun tkpa >< Sooo , tggu kelas yg pkol 10 pg sajalah . Hbis klas , lari pi bilik amik barang trus chawww !

Smpai dkt Kangar dalam pkol 1 ptg . Tgk tgk tiket bus ada utk pkol 3 ptg saja . Haduhhh , igtkan boleh la balik Penang awal tp malangnya lmbat . Tiket plak akan dibuka utk jual pkol 2 ptg . Hmm , pi makan dlu lah jawabnya . Lpas makan , mak aii , ramai yg beratur panjang nk beli tiket pnya pasal . Last last dpt jgk beli , alhamdulillah . Fuhhhh . Selamat tiba di kediaman pkol 6.30 ptg . Haaahh , betapa rindunya ak dgn suasana dkt sana :') Dah sebulan . Benda pun tak byk yg berubah . Cuma ramai yg bz dgn life skrg . Itu saja . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment