HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Steamboat


Salammm . It has been a longtime . K , abaikan . So ! Semalam hari Jumaat , kakak aku with abg dan kak nieza datang amik aku pi Universiti Utara Malaysia . Buat apa ? Hmm , saja dok menetap dkt sana selama 3 hari 2 malam . Haha , ramai yg kalut nak balik ke halaman rumah masing-2 kecuali org dok belah Selatan dgn Timurlah jauh sgt tuhh mna nk sempat kan . Aku klu diikutkan hati , nak sangat sangat balik Penang yg dicintai tapi apakan daya , abah cakap tak payah balik lah . Sooo , aku decide ikut kak aku pi UUM dok dgn dia .

Lepas kak aku amik , kami pi makan steamboat . Emm , dkt mana ak tak sure tapi bole tahan lahh . Aku tak brapa nk reti makan sgt . Kenyang perut makan , trus balik UUM . Well , aku jadi pendatang asing utk 3 hari ni . Mna aku tido ? Bilik kak aku la . Hihih . Malam tuh kak aku ada meeting dgn team sofball dia , tanpa segan pilu aku pun join sbbb mungkin bosan dok dlam bilik . Heee ~ Apa sebab yg membawa aku ke UUM ? Hmm , skrg ni minggu Konvo dkt UUM . Jadi , ada Pesta Konvo yg melibatkan artis . Ada Faizal Tahir , Sixth Sense , Hafiz , Adira and so on . Hihi . K lah nk kluar . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment