HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

101112


Salam . Semalam kerja aku relax saja . Pi rmah myra tgk movie . Dlam pkol 4.30ptg , elok baru nk text eman tetiba rifdi call sruh bersiap cepat . K butu kjap . Lari balik rumah hntar lappy dan bersiap . Agak lama tak kluar mcm tuh . Yg kluar sekali , rifdi , eman , meon , myra dan aku . Pi makan dkt Pelita . Itu pun sorang ja yg makan . Kemudian , emm pi jusco . Seriously smua bnda buat secara tidak terancang . Yg tuh yg best . Hahaha .

Malam plak , nama pun hari sabtu . Soo ada pasar malam . Setelah sekian lama aku tak jejak , akhirnya jejak jgk ke situ bersama yg lain . lpas beli makanan dgn secara tak terancang lagi pergi karok . Ok part ni yg syok ni . Hahaha , rifdi bila pegang mic ja jadi mcm org gila pun ada hyperactive pun ada -.-' Hahaha mmg happening ahh ! Apapun thanks for spending time . Lama tak jumpa mmg aku ckp byklah kan . Hihih Kbaoi .

No comments:

Post a Comment