HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Busy


Salam . Oh yeahh study week dah start ! Tapi kan kan kan , ada a few lecterur nak buat kelas . Nak buat revision . Tapi ak tak brapa minat ni ada lecterur nak cover topic yg tertinggal dan buat test or kiuz . Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr , saja nk nyusahkan kami tapi takpa aku amik sbgai positif sbb bagus utk kami jgk kan . Hari isnin ni ada test , kuiz , oral dan role play . Perghhhhh . Redha jelah . Haishhh . Dgn fnal tak smpai 2minggu lagi . Haishh . Tapalahh lpas ni bebas kjap ! Kbaoi .

No comments:

Post a Comment