HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Lapar



Salam . Haloooo . Harini agak sedih sangat sebab takda langsung makanan dekat rumah dengan mak balik kerja lambat . Dia terlupa nk belikan makanan utk aku . Ak tak kluar rmah sbb takot dgn lesen + rotex mati lagilah tak berani okayyyy . Fuhhh , bertahan sajalahh mcm org somalia . Hmm , last last ak dpt idea tnya kawan ak ni free tak bole pi makan sekali . Alhamdulillah , dia free . Perghhh , makan jgk akhirnya . Perut kenyang bhai ! Hahaha . Makan apa ? Emmm mcd lah yg terfikir dikepala otak pun . Yg lain tak pikiaq plak . Hahaha . Nom nom nom nom nom . Thanks wehh bawa aku pi makan . Klu tak makin kurus paa ak ni klu tak makan . Hihihi :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment