HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Last minute


Salam . Apa khabo ? Harini act rancang nkpi amik rotex motor tapi abah call ckp rotex blom siap lagi . Patah hati aku bila mendengar itu . Hm okay . Jadi , myra buat call me back . Dia ajk dtg rumah makan nasi sekali sbb ayah dia ajk makan ramai ramai tak merugikan makanan yg tk hbis . Hahah lawak btoi pakcik sani ni . So , ak pegilah tlg si myra masak dkt rumah . Ajk fatin sekali join sekaki . Kami 5 org ja yg makan tengahari tadi . Sedap ohh myra masak tp takda laut berkuah yg tuh yg sedih tuh . Hbis makan relax kjap . Smbil tgk cerita Snow White yg asli punya . Hahah lama tak layan yg kartun punya . Dalam pkol 3 ptg , ikhwan text ajk kluar jejalan di Penang . Aku tggu apa lagi klu dah bosan mmg nk kluar wehh .

Dlam pkol 3.40 ptg bertolak dari rumah aku ke Penang . Mmg takda haluan kami act . Last last pi Teluk Bahang . Dah smpai teluk bahang tuh alang alang nk singgah tengok Escape *mcm taman tema . Tergamam seketika bila melihatnya . Sngat extreme dan adventure ! Yg ni buat aku minat sgt sgt ni . Hoho . Hbis survey smua . Singgah tepi pantai , dpt juga ketenangan seketika . Snap gmbar hbis , belah ketempat lain . Singgah plak dkt Gurney Drive . Lpas bosan , belah pi makan dkt seberang . Time on the way nk balik melalui bridge mmg sesak bhai . Tension aku . Tpi buat relax sudah . Mula mula nk makan dkt Mcd Seberang Jaya tp disebabkan sesak kami pi ke Mcd Juru saja . Yeayyy dpt makan prosperity , hihi . Nom nom nom . Smpai rumah tepat pkol 8 mlm . Apapun thanks to ikhwan sbb bawa jalan-2 . Haha .

*gmbar tadi . Hihi













No comments:

Post a Comment