HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Pecah Rekod



Salam ~ Setelah 4 hari duduk dekat Penang , jadi ak decide nak balik ke tempat sementara ak iaitu Politeknik lah . Study week hanya diberikan seminggu takan ak nk waste time dalam seminggu tuh dkt rumah saja . Klu dok rumah mmg tak belajar jawabnya sbb ak ni kaki berjalan ja kerja . Aku dah beli tiket bas dkt Arau , pkol 10.30 pagi bas bertolak dari Jeti Butterworth ke Changlun , Kedah .

Pkol 10 pagi mak hntar pegi jeti , berat hati nak tinggalkan rumah . Hmm , time nak kluar dkt guard rumah ak tgk belakang nmpak aiman , rifdi dan yg lain lain . Aiman perasan kereta ak , nmpk dia trus lambai tangan :) Hahaha perasan jgk noh keta aku ni . Hihihi . Mulalah ak senyum sorang-2 dan rindu dkt smua :') Hahah .

Time dah smpai dkt stesen bas , im all olone . Time nk berdikari . Kau dah besarkan melia , boleh handle sendiri . This is the first time ak naik bas sorang-2 . Serious ! Boleh jdkan pengalaman dkt ak kan . Selamat tiba di Changlun , Kedah pkol 1 ptg . Ohh terlupa nak mention yg ak pi UUM dlu baru balik Poli :) Hihi ak pi duduk dgn kakak aku dlu . Haha Kbaoi .

No comments:

Post a Comment