HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Sakit Leher


Salammmm . Haloooo . It been awhile ak menghilang . Bukan apa , internet tetiba takda dan tak boleh connect utk beberapa harini . Banyak kerja kena tangguh jgk ah . Grrrr . K abaikan . K dah baca title di atas ? First day of the week , aishh susah sgt hari isninlah kan . Semangat aku bgun awal nk pi mandi dan bersiap nk pi kelas dan buat test haritu . Tapi bila bgun tido , perghhhhh kepala tak bole kalih sebelah kanan , jadi senget . Seyesly mmg SAKIT ! ak tahan sakit btoi . Menangis ? Emm hampir jgk ah . Mandi dah , pakai baju kurung dah tapi ak tak mampu pegi kelas . So ak decide ponteng sbb sakit leher . Ak bgtau mezzy sruh inform dkt lecterur . First time ak ponteng kelas . Ak tak smpai hati nk ponteng tp keadaan dah terdesak tak boleh nk buat apa kan . Aku takot klu pegi nnt sakit tuh jd truk lagi .

Jadi , ak rehat dalam bilik saja . Letak minyak angin tak jadi apa . Last-2 call mak bgtau dkt dia . Soo ak ikt sajalah . Alhamdulillah , makin reda skit sakit aku sekarang ni . Keesokan pegi kelas ada la rasa sakit skit tapi kna pi jgk . Kredit hours itu penting ! Hihih Kbaoi .

No comments:

Post a Comment