HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Beli Barang

Salamm . Hari ke 3 aku kembali ke Poli . Ahh bosan tapi gembira dapat berjumpa kembali kawan :) *mezy , eva dan farah . Rindu gila dgn gelak ketawa dulu weh . Best kott moments-2 dulu . Tapi takpa , kita create new moments bersama for this semester yerr . So kami bereempat bercadang nk keluar pergi Arau nk beli barang . Dalam pkol 11 pagi dah keluar poli pergi C-mart Arau . Setibanya kami disana . Berjalanlah keliling c-mart tuh smpai naik jemu org tgk muka yg sama asyik pusing dkt tmpat yg sama . Hahah . Hbis beli barang pegi makan dkt Nasi Kandar Yasmeen . Awwwwww , lama kot tak pegi makan dkt situ . Rindu gila . Lagi-2 dpt plak makan ayam maduuu :3 Yummaayyyy . Hbis makan , sambung berjalan lagi . Beli makanan lagi . Perghh , kerja aku sejak dok dkt poli ni makan makan makan . Klu dok dekat rumah keluar keluar keluar . Hm , tapi makan tak naik pun badan still keding macam tuh jugak . Lastly pi makan Yogking Frozen Yougurt *ala-ala Tutti Frutti . Boleh tahan jgk tapi bahan dia tak banyak kot :( Sedih . Better beli Tutti Frutti . Hihihi .








Yg bestnya dkt Yogking ni dia sediakan tab utk online ewahh kalah Tutti Frutti gitu . Hahah . Dlam pkol 4 ptg kami balik . Smpai bilik tido penat wehh . Fuhhh . Habis cerita pasal membeli barang . Yg aku hangat hatinya . Dalam 3 hari ni aku tak dpt nk connect wifi kamsis =.= Bayar bayar dah utk satu semester . Tapi nasib baik harini *16/12 aku dpt connect . Klu tak , tak pasai-2 ak sound pakcik tuh . Hmm , hopefully wifi okay lahh tamau sekat sekat . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment