HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Bilik


Salam . Yooooo *ahuk ahuk . Hihi , aku kurang sihat sikit harini . Skrg ni rajin batuk saja kerja . Sakit tekak kot . Emm , semalam dkt FB group poli aku ramai yg dok bising pasal bilik utk next sem . Perghh , ak pon join sekaki nk tahu dkt aras dan blok mana yg akan aku tinggal . Bila dah check , ak dapat bilik dkt blok aku yg sebelum ni B2 tapi dok aras 3 number 3.6 . Errr , ak dpt rasa yg aku duduk bilik 4 org . It's okayy , aku nk feel cmna stay ramai org . Hihi . Yg agak sedihnya kami berempat terpisah . Si mezy dgn maksom dduk dkt tingkat 5 tp still blok sama . Aku dgn eva berjiran lahh :D Hihih selang satu bilik dgn aku . Tapi even kita tak stay sama aras , kita still boleh lepak dgn pegi cafe together together kan kan . Dont loose our hope . Apapun , tak sabar nk jumpa korang balik 13 Disember ni :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment