HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Happy Birthday Fatin

Salam . Yooooo , semalam *26122012 . Meon dgn Humaira keluar pergi Jusco soo depa ajak aku sekali . Kemudian ajk aiman dgn rifdi sekali. Ini semua rancang last minute . Pkol 2 ptg kluar pi Jusco . Meon cari baju dkt FOS tapi tak beli sbb igt nk singgah Sunway kjap . Kesian dkt myra kasut tercabut . Hohoho kna cover bila berjalan . Last-2 time nkpi amik Fatin pi tukar kasut dulu . Pi naik keta avanza aiman . So dapat muat 6 org kami ni ha . Sampai sunway , meon dgn myra berpecah pegi FOS . Yg kami bereempat pegi makan Subway . Yummy . Hahha . Dekat jusco lagi kami merancang nk beli tepung nk baling dkt fatin sbb harini birthday dia . Kami bertiga bawa lahh fatin merayau satu sunway . Si meon dgn myra pi beli tepung dkt Giant . Nasib baik fatin tak syak langsung . Hahahah . Time keluar sunway , kami pi tempat org berjogging dkt Seberang Jaya . Saja berjalan jalan amik angin . Semua *kecuali fatin . Taktau bertindak mcm mana . Jadi aku biar handbag tinggal dalam kereta . Bila sampai tengah jalan berlakon cakap terlupa nakpi amik beg kejap . Tepung tuh actually ada dalam beg humaira . Dia pun cakap nk letak beg sekali . Yg fatin ini still tak syak apa apalagi . Hahaha , kesian dia .

Aiman dgn rifdi berlakon bagi dia leka tangkap gmbar . Aku , myra dgn meon pi dkat kereta buka tepung . Lepas tuh , jalan cover skit . Yg fatin ni asyik pandang aku jahh. Haihhh , takot dia syak jahh . Time dia leka tngkap gmbar rifdi dgn aiman , aku tabur sikit sikit dkt dia . Lari laju lindung diri . Hahaha . Kami main smpai hbis tepung accept myra . Dia takmau main . Hbis bju kena tepung tpi best wehh :3 Bukan selalu nk buat jahat kan . Yg awesomenya , agenda berlakon secara tak terancang mmg menjadi . Hahahaha . Here some pictures .





















Dalam pkol 5.30 ptg kami balik rumah . Balik balik tuh aku tak berhenti bersin >< Last last lepas mandi , demam trus !! Shittt sabar sajalah kan . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment