HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Kenduri

Salam . Wowww , hari yang dinanti nantikan telah tiba ! Hahahah . Kenapa aku excited sangat ? Okayy . Sebab aku dapat jumpa kawan sekolah aku balik di kenduri Kakak kawan aku ni . Dia act mintak tlong kami untuk pegang dulang hantaran time pengantin menyusul masuk ke dewan . Hoho . Sooo , dalam pkol 10.15 pg aku bertolak pergi amik tasha then baru pi rumah ani . Smpai rumah ani baru nk make up . Hihihihihi . Semua dah segak belaka sekrang .

Sebelum menunggu pengantin tiba , kami isi perut dlu .Sedapp , not bad lah kan . Selepas zohor barulah smua pemegang dulang tuh datang berhimpun di surau . Ohhh btw , thanks to aiman dan rifdi sebb datang although ajk korang berdua last minute pun kan . Hahaha . Thanks bro . Hbis kerja , rehat kjap . Lewat petang skit makan lagi . Tgk langit mendung semacam saja . Sooo , kena balik rumah takot hujan plak . Hihihi . Selesai smua . Fuhhhhh ! Btw , thanks to ani sbb invite aku yahh :3 nnt klu kak aku kahwin plak mesti aku invite korang punyaa . Ini ada sedikit gmbar yang sempat dirakam . Hahah .












Okayy gmbar tak susun btol . K abaikan . Hihi . Soo , i've a great moments with you guys although it just for a few hours :) Memory still keep in our hearts and minds *maybe :p LOL . Apa pun sweet sangat pengantin tadi , agak jealous . Bila plak nk turn aku . Huhu XD Kbaoi .

No comments:

Post a Comment