HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Last minute plan


Salam . Yoo what upp ? pada hari sabtu iaitu semalam lahh kan . Secara tidak dirancang , ini btol-2 last minute punya plan aku ajak myra keluar pi QB . Dia okay jahh . Jadi dalam 15 minit sebelum nk kluar ak ajk riffdi plak . Mula mula dia refuse , then last minute nak join . Disebabkan myra bersiap lmbat , kami bertolak dlam pkol 4.30 ptg . Sebelum sampai dkt tol , jalan sesak bukan mainnnn . Banyak sangat kereta . Semua ni mesti nakpi pesta ni . Lagi lagi kan hari sabtu . Turn kami dkt tol pun dalam pkol 5 ptg lahh jgk . Atas jambatan pun kereta slow sbb rmai yg perak mcm tak pernah tgk kereta yg dah kna accident -.-' seriously . Setibanya kami di destinasi pertama iaitu Queensbay mall . Ramai org buat gath aku rasa sbb dok berhimpun depan entrance . Semak wehh . Mulalah operasi mencari kasut *myra pnya . Jumpa satu kasut yg myra berkenan sgt tapi sayang saiz tadak . Setiap kali jumpa yg elok bg dia mesti tadak saiz . Simpati satt . Last-2 pi tgk dkt Gurney plak . Sebelum tuh igt nak makan dkt gurney drive *laksa tapi sayangnya kedai tuh tutup . Rasanya harituh kurang bernasib baik buat myra . Hahahah . Soo makan dkt mcd jugak . And good news for her dpt jugak kasut yg dicari *alhamdulillah tkpyh nk pusing-2 pujuk dia beli dah . Dia ni fussy sikit , ehh bukan skit tapi banyak . Jam ditangan menunjukkan sudah pukul 8.30 mlam . Igtkan singgah pesta tapi emergency kena balik so terus balik sajalh . 

Act lega dapat keluar daripada nk kna terperap dalam rumah like doing nothing . Hihihi . Thanks for both of you for spending your time with me . Hahahah . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment