HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Perjalanan telah bermula



Salam . Yooooooooooooooo ! Setelah sekian lama *err tk lama act baru beberapa hari jah aku tak dapat online disebabkan line wifi dkt dlam bilik ak kejap dpt kjap tak dpt agak frust . Jadi dah 4 hari kelas telah bermula . So far minggu ada sesi perkenalan dgn lecterur yg akan ajar this semester . Alhamdulillah , semua baik dan sporting belaka . Im sure this semester kinda harder than last semester . Hopefully i can go through smoothly . Fuhhhh . Okay this sem lagi teruk sbb banyak portfolio nk kna buat . Errrrr , kebanyakkannya kena dalam group . K abaikan pasal tuh . Semalam *rabu , ada sedikit taklimat pasal daftar online utk kelab/sukan utk sem ni . Sapa cepat dia dapat . Ak daftar pkol 8 tepat . Nasib baik masih ada lagi Kelab Kembara :) Legaaa skit . Mmg kelab itu yg ak nk masuk . Aku suka benda yg adventure ni . Ia bg cabaran dalam menempuhi dalam kehidupan *k btol ka ? Hmmm .

So , esok dah Hari Jumaat . Mesti yahudi berfikir yg esok THE END OF THE WORLD . Ohh please lahh . Tak logic okayy . Biarlah itu kepercayaan mereka kan . Dkt tumblr dgn 9gag dok penuh dgn bnda mengarut tuh jah . Aku nk tergelak pun ada . Hiihii . *abaikan . Next week cuti seminggu utk sem break tapi yg SEDIH nyaaa new year tadak cuti . Ak tak dpt nk celebrate dgn member :( Redha jelah . Hmmm . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment