HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Perthliss Aku Datang


Salam . Ahhhhhhhhh bencinyaaa >< Apa yg benci sgt tuh ? Japgi aku cerita . Hihi . Pada 13 haribulan 12 tahum 2012 , kembalilah aku ke pangkal jalan sebagai seorng pelajar IPTA . Puihhh , nerd doh tulis mcm tuh * Haha bukan selalukann :p Jadi aku bgun awal haritu dalam pkol 6.30 pagi . Bukannya nk check barang tapi sempat lagi nak online . Pfffffffft *teruk kan . Abah smpai dalam pkol 8 pagi bertolak dari rumah smpai Perlis dalam pkol 10 pagi . Smpai saja poli , time nak parking kereta igtkan boleh nak parking dalam tapi sayangnya kena parking luar kamsis !! Perghhh dah la aku datang dgn abah saja , barang pun dalam 7 ke 8 barang . Mmg pasrah gila kena jalan dari luar kamsis nk pergi block B2 . Jauh kott . Lenguh btol . Mmg crowded sgt org harituh . Segan pun ada .

Setibanya aku dkt blok , pergi mendaftar dulu . Hbis dftar dapat kunci bilik . terus serbu naik bilik . Aku dpt bilik 4 org . K bilik aku tingkat 3 . Aku amik tempat yg strategik skit . Lepas letak barang , pergi amik barang lagi . 2 kali kena naik trun tangga . Penat bhai sbb angkat barang . Hoho . Selesai angkat semua barang , baru mula nk kemas katil , almari semua . Dlam pkol 11 lebih abah nak balik dah . Hmm , sabar sajalh dah nk mula berdikari balik . Hntar abah smpai kereta , baru balik bilik kemas baju . Hbis kemas baju rasa mcm sikit plak baju yg aku bawa . Huhu . Mmg nk kena angkut lagi dari rumah lpas cuti nnt .

Bilik aku mmg perfect sbb depan toilet dan berdekatan dgn petak basuh . Senang skit nk buat kerja kan . Tapi sayangnyaa bilik mandi lampu rosak . Gelap kot nk mandi rasa mcm seram plak . Huhu . Apapun wish me luck for sem ini . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment