HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Petunangan Syamimi Aiza Part II

Salam . Ohoiii . Semalam aku ada post Pertunangan Syamimi Aiza Part I . Jadi aku nk bersambung kepada part 2 . Dimana perjalanan aku dengan ani ke rumah mimi yg agak jauh tuh . Aku bertolak dari rumah ak ke rumah ani dlam pkol 10 pgi . Smpai rumah dia tggu 30 minit jgk lah kan . Pkol 10.40 pagi mcmtuh bertolak dari rumah ani ke Taman Paya Terubong . Ani tak boleh drive sbb takdak lesen so ak yg drive . Hahah kesian , dia punyalah jealous bhai . Actually ak taktau sgt jalan sebelah pulau ni . Banyak cabang . Last-2 tnya infromer jumpa jugak jalan ke Paya Terubong . Sesat jugak pun ada jugak . Hahaha . Tapi yg spoilnya , jam gila . Sangat kaki . Dalam pkol 12 tgahari tepat smpai di lokasi . Lepasni tak sesat dah . Hahaha . Kami smpai semua dah tersedia , cuma makanan dari katering ja blom smpai . Bila makanan dari katering smpai , kena tlong trun angkat barang . Ohhh lupa nk mention yg mimi dok dkt flat tingkat 14 . Amat gayat ><  Tapi view lawa :3 Kemudian rehat kjap . Hanya tggu pihak lelaki datang .












Dalam pkol 3 mcmtuh pihak lelaki datang . Mulalah depa berbincang pasal mas kahwin smua *ak tk igt brapa . Lepas 30 minit mcm tuh baru selesai . Mimi disarungkan cincin dari bakal mak mentua :3 Awww , hahah aku bila plak ? mak ckp lepas hbis blaja cari kerja baru boleh . Errrrr -.-'








Now mimi officially tunang orang . Cool . Jealous sat . Hahah . Hbis sarung cincin barulah makan !! Dlam pkol 5 ptg kami balik takut sesak jalan . Thanks mimi invite yahh :) Tak sabar nk tggu ang naik pelamin plak . Bertolak dari rumah mimi pulang ke rumah ani tapi secara spontan ai ajak pi Autocity . Apa lagi , shoot trus ke juru . Makan tutti frutti gitu :)






Lepas makan tutti frutti dah nk balik . Time lalu dkt depan starbucks . Ada sale apatah trus patah balik pi tgk . Hahah dpt jgk beli cardigen warna biru . Beg tangan agak lawa dan MURAH ! Sale smpai 70% kott . Please lahhh tergugat iman ingin membeli tapi tkpa aku masih dapat bertahan . Fuhhh . Pkol 7.45 mlm baru bertolak dari Autocity balik rumah . Perghhhhhh penat bhai . Haishhh . Tapi worth it . Hahaha . Kbaoi .


No comments:

Post a Comment