HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Unexpected Day

Salam . Yooo , how your day today ? My day kinda awesome today . It actually unexpected things to do . Before that , aku stay rumah like always do . Tapi harini aku jadi macam housewife saja . Hihih . Aku basuh baju , kemas bilik , ruang tamu , ruang makan dgn dapur . Pergggh kan . Haha , bukan selalu sgt ak nk buat actually sbb jarang ada dkt rumah before this . Selesai smua kerja berehat sebentar bersama internet . Kemudian , myra buat misscall sruh bersiap dtg guard . First things mmg taktau nk pegi mna , last-2 karok juga yg terlintas di minda mereka . Ohh , btw yg pergi sekali , meon , eman , myra , fatin dan aku . Just 5 of us sajaa . Pergi melalak dkt perda saja . Hbis melalak , singgah sunway kjap . Nakpi tndas plus aiman mau cucuk duit dkt RHB bank . Continue to lepak dkt taman permainan . Hujan trun , lari ke tempat lain plak . Last-2 melencong ke Mengkuang Dam . Stay situ agak lama . Terasa aman gila duduk dkat situ dgn permandangan yang cantik ditambahkan lagi dgn cuaca yg sejuk fuhhhh . Layan perasaan pun jadilah kjap . Haha . Hmpir sebak air mata sebab ? Em nothing . Hujan dari rintik sudah pun berhenti maka senang lah nk bergambar di suasana amat cantik ini . Hahaha *ayat .














Dalam pkol 5 baru balik rumah . Hoho . Ini tak smua gmbar aku upload , klu nk tgk smua klik sini . That all . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment