HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Benci benci benci !



Salam . Seharian aku dok dalam bilik eva . Biasalah aktiviti hujung minggu memang nothing pun . Terperap dalam bilik jah . Nak outing , orang kaya ja mampu . Since stay poli balik ni kenalah nk berjimat sama dari stay di rumah mmg setiap hari kachinggg kachingg kan . Hmm . Pagi tadi aku basuh baju housekeeping aku *bju putih sleeve panjang sbb nak guna selasa ni . It's okaylah , malas nk sidai dkt bawah sbb satu baju pun , jenoh nk kena trun tangga plak . Jadi ak sidai dkt ampaian dengan petak basuh saja . Dalam pkol 7 petang tuh lepak dgn kak sem 6 tepi koridor dgn permandangan yg indah ditambahkan lagi dgn angin yg sepoi sepoi plak . Ahhhhh nyaman sungguh . Hahaha . Habis lepak , aku pun terdetik hati nak pi jenguk baju dkt ampaian . Lepas pi tgk , sapa punya skirt hijau yg bawa sial pun taktau , dia sidai tepi baju aku . Lpastuh lekat plak warna hijau dkt baju aku . Naik angin mcm hulk aku jadi . Pfffffft , smua kata kesat terkluar begitu saja . Susah nak kawal diri buat masa tuh . Geram sangat dan tersangatlahhh ! Grrrrrrr . Nasib baiklah , baju aku tuh masih lembab klu kering mmg lekat habislah kan . Hbis tuh cepat-2 pi koop beli bleach . Ak punya lahh tamau bawa kluar duit harini tapi keadaan dah memaksa kan nk buat aceno . Hmm , belilah sekali dgn cadbury black forest nak bagi tenang skit . Mkan tuh pun lega lah skit . Geram tuh masih terlekat dihati . Apapun skrang baju aku masih dalam keadaan koma sbb tengah rendam dgn bleach . Harap esok baju aku akan pulih seperti biasa . Huhuhuh . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment