HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Berita Gembira :D


Salam . Selepas kejadian semalam , masih ramai lagi yg bergossip pasal kes tuh . Habis kecoh gila . Sampai masuk paper tuh Harian Metro gitu . Bukan paper jahh , search dkt google pun ada . Malam selepas kejadian tuh , abg aku text tnya ak btol ka . Agak terkejut sbb dia pun dpt tahu . Ohh skrang kan teknologi dah maju . Berita tersebar pun cepat dan meluas . Kalau ikutkan aku nak lupakan kes ni takot nanti bermain dipemikiran aku . Nnt terbayang bayang plak . Mampos . Tapi orang dok bersembang jah . Haishh smpai bila ? Hmm .

Okayy , kita tutup cerita pasal tuh . So how my day today ? Seronok lah jugak . Saluran air berjalan seperti biasa . Tiada tanda negatif tentang air , insyaallah . Lega sangat . Baru puas nak mandi , kencing , berak semua . Hahaha . Harini kelas , agak seronok walaupun aku cukup benci math . Setiap kali math jah mesti failed . Usaha dah tapi result dpt yg tuh nk aceno kan . Huhu . Harap kali ni belajar math masuk dalam kepalah , Amin :3 Tadi last kelas pkol 3 ptg smpai 5 tapi lecterur lepaskan kami awal satu jam . Kalau ikut jadual setiap jumaat hbis kelas 5 ptg tapi selepas pujuk rayu nak mintak tukar hari , dia pun terima . Alhamdulillah . Maka  setiap hari jumaat kelas ak habis pkol 10 pagi ! Harap dapat kekal lah yerr :D Seronok ni . Hihihihi . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment