HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Berita Sedih :'|


Salam . Tadi time aku dalam situasi yg panas , aku pun call lah one of my bestfriend *myra . Saja nak luangkan masa dgn dia sat . Okay miss jap dkt dia . So ak cerita problem ak yg ak lalui . Dia hnya mampu gelak , taktau nk cakap apa okayy . Sedih sat . Hahah . Then dia plak ckap cerita problem dia . Dia cakap dia nkpi KL . Aku igt kjap jah tapi lamaaaaaaaaaaa . Huhu . Ak tak sure dia nk pegi bila . Dia pi tuh sebab atas alasan kerja dgn mak lang dia jadi baby sitter . Hm . Kemungkinan jaga smpai dia amik result dalam bulan 3 nanti . Okay , ak nk balik 8 haribulan 2 nanti untuk cuti raya cina dalam seminggu . Dia takda plak . Nnti dengan sapa ak nk hangout ptg ptg ? Sedih gilaaaaa . Mmg rasa susah nk berpisah , even skrg ak yg jauh dari dia . Okay . Takpa jadikan situasi ni sebagai persediaan kemudian hari bila dia nk sambung belajar semula kelak . Yelah nnt lagi lah susah nak meet . Semua akan sibuk dgn hal masing-2 kan .

Aku call dia 2 kali jugaklah sbb still tak percaya yg dia nkpi KL . Hmm , bukannya pindah dok sana terus pun *buat teruk btol aku ni . Dia pun sedih act saja nk acting lebih mcm biasa tapi sedih sbb berjauhan dgn kasih yg tercinta . Hahaha . Apapun nnt dah dpt gaji jgn lupa hutangku :p Hahah .


Hope our friendship still remain the same , even we're split in different situation and places :') K aku dah mula rasa rindu dekat kawan kawan ku di Penang . Mesti diaorg tak rasa kan . Hm Kbaoi .

No comments:

Post a Comment