HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Fear Factor

Salammm . Minggu ni balik secara tak rancang mmg bawa tuah utk aku sbb dpat berjumpa dgn artis dkt Sunway Carnivall . Huhu . Klu tak act plan nk pegi sebelah penang tapi klu diingat balik ada event dkt SCM . Jadi tukar plan .


*dah ready . Haha , thanks to my cousin *Imran* sbb tlong hntar . Klu tak dia nk join skali tapi dia nk kna teman Maklong pi kenduri jadi tak dpt nk nk ikutlah . Tapi dia sudi hntar . Hahaha . Thanks again . Dalam 10.30 pgi dah terpacak dkt sunway . Kononnya nk tgk artis lah kan padahal event start pkol 11 pagi . Sebelum tuh sempatlah berjalan-2 sat . Mmg pi sunway dgn 2 hajat . Satu nak beli jam ! Sbb jam ak satu dah lingkup mungkin bateri hbis . Lagi satu *jam kesayangan* hilang mna pun tktau . Org curi paaa :o Haishh nmpk dia tulis polo nk curi -.-'t Lagi satu hajat is nk tgk Fear Factor .





Artis yg time pkol 11 mcm tu , farish , zoey , alif dan hafizul . Smua pffffft melting jap . Hahah . Diaorg buat mini games . So the first game ni kena ubah 6 ekor cengkerik ke dalam balang yg lain .




Next game kena ubah 5 atau 4 ekor belut ke dalam baldi . Huhu . Syatirah mangsa kena pilih secara rawak . Hahah . Geli geleman ak tgk . Hbis games pi makan japp . Dkt foodcourt . Kemudian makan lagi dkt Starbucks . Dari dlu ak teringin nk cuba Espresso Tiramisu . At last dpt jugak . Hahah . Sodap jugak . Dlam pkol 3 mcm tuh kluar balik nk tgk artis apa plak . Ada alam wakaka , mejar faiz , zawen , R2 dan roslan . Kami bertiga asyik ulang alik masuk dalam keluar sbb tadak hala tuju dah . Tapi ak sempat beli jam baruu ~ Huhuh dkt vincci .






Sempat bergambar dgn artis ini ! Ahhhh melting bhai ! >< Hahaha serius handsome :3 Grrrrrrrrrrrrrrrrr . Jadi kami decide nk stay dkt sunway until event tuh habis ! Jadi kami nak tgk Fear factor live bersama dgn artis . Dalam pkol 8 mcm tuh ada lagi satu game . Then , ada kejutan iaitu , pengacara no 1 m'sia Aznil dtg :D *tp aaron tak dtg :( . Hmmm okay lahh dia ada kan . Huhu .



So smua artis pakat duduk dgn peminat secara random . And kami lucky lah jgk dapat dduk dgn faris :3 Hahaha setiap kali iklan saja diaorg akan rotate :D Hahah smpai lah hbis show tuh . Pkol 10 mlm , bagi hadiah buat pemenang yg masuk cabaran dalam zon Fear Factor . Perghhhhh untunglah dpt menang Iphone 5 ! Pffffffffffft jealous . Hahah . Dalam pkol 10.30 mlm , abah dtg amik :3 Ada lagi gmbar klu nk tgk klik sini :) Haha , i've a great day actually dgn humaira & fatin . Kami berkampung dkt sunway selama 12 jam ! Mmg pecah rekod . Hahah . That all . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment