HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Hari Kedua


Salam . Apa khabar ? Aku khabar kurang baik . Okayy . Still geram and tak puas hati dengan air ni ! Dah masuk hari kedua tadak air . Dengan aku yg masih dalam keadaan lampu merah mmg lagi menyusahkan . Geram denn . Hmmmm . Nasib baiklahh hari start kelas pkol 10 pagi , sempatlah nak pi blok B1 nak mandi . Ohh btw hnya blok B1 saja yg ada air . Yg lain semua tetttttttttt . Haihh , tawakal dan sabar dan bersabar sebaik yg mungkin .

Dipetang hari , main badminton dengan maksom , eva and mezzy dekat belakang blok . Angin kuat pun main jugak . Nak kurus org katakn . Hihih . Baru terigt yg harini ada pasar malam . Balik bilik simpan barang belilah makanan . Klu ikutkan harini aku terlebih guna duit . Haiyaaaa , nafsu membeli punya pasal . Nampak sedap jah teringin nk beli tapi makan habis . Hahahah . Kena kurangkan dekat situ . Huhuhu . Apa punnn , wish me luck . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment