HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Jalan-jalan

Salam . Huaaaaa :| Kaki aku agak letih dan penat ya amat . Hahahaha . Tapi fun . Aik , tetiba makcik ni ? Ohhh lupa nk intro dulu . Ni pakat main serbu mana org tak phm nnt kan . Okay okay , gini ceritanya . Harini plan kluar pegi Padang Besar dgn jiran tetangga di kamsis aku . Check out dari poli pkol 9.15 pg . Tiba ke destinasi *padang besar* dlm pkol 10.30 pg . Time ni kureng skit org dtg . Mulalah mencari barang yg dikehendaki . Puas hati aku dapat beli apa yg diimpikan selama ini . Aku beli baju jersi MU dgn Liverpool . Baju peplum pun beli jugak :3 Hihihi . Kami pergi 5 org termasuk aku sekali . I'm the one who kena drive sbb smua takda lesen accept me . Takpa . Tapi syukur lah sbb perjalanan time pegi berjalan lancar .


Ini baru half barang yg dibeli . Rehat dulu . Penat berjalan . Pening memilih . Fuhhhhh ~



Hbis rehat , second round plak . Sebelum tuh pi letak barang dalam keta . Berat klu nk usung byk-2 . Second round pun syok jugak . Hahahah , pusing merata . Mmg dah tawaf satu padang besar lah kan . Dah alang-2 dtg kan . Hihihih . Dlam pkol 1 ptg kami pecut ke Kangar plak cari barang skit dkt The Store then makan skit . Hbis makan pegi dkt rumah tok myra plak sbb ada buat makan makan . Emmm majlis kesyukuran gitu . Dia call ak pagi pagi buta suruh dtg rumah tok dia dkt arau . Alang-2 dah 2 minggu tak jumpa , berjumpa kita jugak walaupun sekejap . Hihihi . Dalam pkol 3.30 ptg pegi Arau plak dkt C-mart . Cri barang lagi . Hahaha . Ak sempat beli stationery skit . Lpastu pi beli cendol . Berjlan lagi jalan lagi jalan sampai pkol 7.30 ptg baru balik . Fuhhhhhhhhhhhhhhhh , penat weh . Kaki mcm nk tercabut pun ada . Tapi alhamdulillah , perjalanan kami selamat :) Lepasni nk pi mna plak ? Hatyai . Hehee *jk* Itu saja , Kbaoi .

No comments:

Post a Comment