HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Jeng jeng jeng


Salam . Semalam dalam lingkungan pkol 10 malam . Terdengar orang menjerit . Kuat plak tuh mcm kena histeria pun ada . Gerun sat . Time tuh dalam bilik eva ada sekali dgn maksom . Disebabkan dia menjerit agak lama , kami bertiga kluar tgk dari aras kami . Nak kata kena histeria pun taktau . Ada kata dia stress sbb putus cinta . K takan nak jadi mcm hindu yg bunuh diri tuh ? Tak paham aku . Zaman skrg kan org makin bercinta bagai nak riak . Rasanya lahh . Taktau pasai tuh . Semalam time budak tuh menjerit kami sembang dkt kak senior sem 6 dok sebelah bilik jah . Dia cakap blok 2 , blok kami stay skrg ni mmg keras pun dari dulu . Kakak aku pun ada cakap jugak tapi dia tamau crita sbb takot nnt ak takot nak duduk poli plak . Kak senior tuh dia cakap mmg banyak kes dah selama dia dok dkt blok ni . Ada pasal buang bayi lah , bawa laki masuk bilik lahh . Mcm mcm lagi tapi kami stopkan dia utk bercerita lebih lanjut . Nnt malam tak bole nk tido plak . Huhuh . Tapi sekarang pun masih terbayang-2 pasal kes tuh . Makin sunyi blok ak . Makin ramai yg takot nk lalu blok aku . Hmmm , bersabar bnyaklah kan . Apa pun , lama-lama things gonna turn normal like it use to be :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment