HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Kelas Ganti

Salam ~ Hari Sabtu kalau diikutkan hari kita nk beristirehat kan ? Tapi kelas aku ada kelas gnti . Huhu , kelas kitchen plak tuh . Jenoh nk basuh baju kitchen hari jumaat tuh . Ckap pasal hari jumaat plak . Mmg teringin gila nk tgk MLM final tapi tak kesampaian . Cuma mampu tgk online tapi itu pun line mcm ciput trus takda mood . Rmai yg trun cafe tgk . Sesak dgn orang jadi malas nk trun . Dgr khabar dari mulut org saja nk tau sapa pemenang . Haha *telling sad story* . Okay , back to the story , nasib baik lah kelas kitchen start pkol 9 pagi . Penat oihhh . Jadi kami beruntunglah jugak sbb harini ni masak sekali gus beramai-2 bukannya masak ikut group nnt balik lmbat sapa mau kan .








Menu utk harini masak Rendang Daging , Bubur Chacha , Pilaf rice dgn Sup ayam . Huhu . Sedap sangat sangat . Makan tengahari pun dkt kitchen . Lpastuh baru boleh tapau balik . Kelas hbis pkol 5 ptg . Penatt . Hmmm . Balik bilik sempat tidur kejap . Fuhhh ~ kbaoi .

No comments:

Post a Comment