HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Mai mai mai :)



Salam . Hello !!! Dalam minggu ni rasa mcm bnyak kerja yg diberikan . Next week dah start test agama dgn bahasa arab *hope dpt jawab dgn suksesnya!* Okay act hajat aku nk update blog ni bukannya pasal ni . Kisah sebenarnya nk heboh sikit pasal bisnes kecil-kecilan yg rakan poli aku buat . Business ni act tak merancang secara melulu . Tetiba kluar idea nk buat . Ini semua dari alin . Dia yg rancang . So dia ajk join sekaki . Aku mcm hmm boleh jugak . Kami jual barang pre-loved . Barang atau pakaian yg rasa mcm dah tak berkenan dihati atau cuma pakai beberapa kali dan mahu jual utk sesiapa yg minat . Alahh mcm bundle lah senang org nk cakap . Susah btol . Hihih . Semua yg terlibat dalam lingkungan 5 ke 6 orang iaitu alin , aku , nadia , zila dan myra . Kami masih baru dlam bab bab ni . Barang yg ak nk jual pun tak spotcheck habis dkt rumah nnt nk kena pi selongkar almari tgk cmna :D

Sooo , kepada sesiapa yg berminatlah kan , mungkin ada yg berminat . Rajin rajin lah pegi usha blog kami di http://rockiahjeling.blogspot.com/ . Jgn tnya knp kami letak nama tuh . Ak pun taktau . Tpi rare paaa ? Kan kan ? Insyaallah , akan update barang yg baru . Moga success lah kan , amin amin ! Hihihi :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment