HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Page 3 of 365


Salam . Ahhhhh , lega dapat bagun lewat harini sebab kelas start pkol 9 pagi . Before that , semalam lepak dekat bilik mezzy & maksom . Tgk crita Setia Hujung Nyawa . Awwww , i think im inlove with that drama . Sgt sweet . Hahaha , tgk drama tuh semata-mata pkol 1 pagi baru balik bilik . Hihih pun boleh . Pagi tadi terbagun awal skit , pi check air tgk ada . Wahhh , berbunga hati aku bila tahu ada air . Sambung lah tido balik . Pkol 7.45 pg baru mandi . Lega aihh dpt mandi air laju . Puas sgt sgt . Disebabkan air dah ada , aku pun rendamlah baju yg bertimbun ak tak basuh dengan harapan japg petang basuh baju . Habis saja kelas , cuaca pulak tak mengizinkan aku utk basuh baju . Pasrah gila . Dari dulu lagi asyik mcm ni . Time ak nk basuh bju jah , hujanlah . Time ak malas cuaca bukan main elok . Haiyaaa , dah dua hari takda air tapi alhamdulilah harini ada . Tapi tak fully day ada , kjap ada kjap takda mcm chipsmore .

Skrg ni boleh lah aku nk 'shake the leg' sbb takda assignment nk kna siapkan . Minggu ni jah kott nk relax pun , starting next week mmg hell lah dgn kitchen class lagi . Oh oh oh , tak sabar nk dpt baju kitchen isnin ni ! Hihihi , mesti berseleliaq nk pkai . Hahaha . And emmm lagi 5 minggu baru ak nk balik rumah , insyaallah . Hihi . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment