HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Petang yang membosankan

Salam Jumaat semua . Hai . Setelah beberapa hari ak tak post kan *pulun* Okayyyy ~ Harini cuti lagi tapi aku kesian tgk dkt sapa yg ada kelas tumpang sedih . Hihih . Hari Rabu malam tuh , warden ada buat pengumuman mengatakan bahawa dengan dukacitanya pada 24/1/13 hingga 27/1/13 akan berkurangan air . Semua pakat bising . Aku baru ja rendam baju . Habis tuh trus pi cuci baju jgk malam tuh . Tak pikiaq apa dah sbb baju mmg full satu baldi tuh . Hehe . Tapi keesokan paginya hingga sekarang , alhamdulillah still ada air lagi . Buat gimik jah warden ni . Ak takmau lalui masa yg lampau . Sgt sedih . Rasa mcm menyesal tak balik pun ada time tuh tapi redha dgn dugaan yg diberi kan .

Selepas seharian tak makan nasi . Harini teringin sgt nk makan nasi . Buang kemalasan aku dan keluar pegi bilik . Akhirnyaaa yum yum kenyang jugak makan . Tapi lpas makan nasi sempat lagi aku mengunyah biskut . Hihih . Hbis makan online plak . Bosan gila taktau nk buat apa time petang petang cenggini . Nak study ? Errr , mmg tak masuk otak kot . Klu study atau buat note pun tak smpai sejam dah mengadap lappy balik . Huhuhu . Tapi sempat jugak harini skype dgn si fatin .



Ahakss , ini act ak curi-2 amik sbb saja nk jadi perhiasan :p Sorry fatin ehh :) Sempat jugak bergossip walaupun berjauhan . Hihihi . Thanks tin . Ohh satu lagi , esok nk pergi Padang Besar dari Poli aku . Aku yg drive . Moga perjalanan berjalan lancar , amin . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment