HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Salam . Harini hari rabu . Klu ikutkan kelas start pkol 8 pagi tapi kelas cancel pulok *syok sat . Bagun pagi awal sebab takot saluran air dkt B1 takda . Selalunya pkol 7pg dah tadak . Kena beware . Huhuh . Nak menagis klu setiap hari mcm ni . Mmg sem ni lagi teruk dari sem lepas . Sem lepas klu takda air paling lama pun 3 hari saja . Yg dah melampau tahap max ni . Haishh .

Apapun disebabkan kena bagun awal , kelas pulak lmbt . Mulalah nk meroyan sorang-2 dlm bilik . Roomate yg lain smua dah beredar ke kuliah masing-2 .





Ini gmbar time bosan . Saja meroyan sorang diri kan . Lagi pun still banyak masa sebelum ke kelas . Jadi baru touch up touch up *wink wink . Hihih .


Inilah produk kecantikan *muntah pelangi * yg aku slalu gunakan . Hahah . Utk ketiak ak guna Rexona . Toner aku guna Nano White . Bedak Silkygirl . Penjagaan rambut ak guna Sunsilk . Utk eyebag gua guna Nano White jugak . Utk bibir ku ni banyak sikit , vaseline , maybeline , silkygirl dan In2it . Akhir sekali , eyeliner yg tuh penting , silkygirl dan maybeline saja . Saja nak promote , hahaha . Ak mmg guna product Nano White pun smpai ke pencuci muka skali . Huhu , bagi ak takda effect pun . Tapi kulit lincin . Baru masyukkkk ~ Kalau dah bersiap jadilah macam



Inilah hasil selepas make up . Ini cuma light make up saja . Ikut mood klu nk heavy make up . Huhuh . Ready to go for class ! Hahaha . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment