HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

So sad :')

Salam ! Helo helo helo !? Errrrrr , kenapa ni ? Gila sat . Harini , emmm bertarikh 100113 hari Khamis . Setiap hari khamis , kelas aku akan mengadakan kelas memasak dari pkol 8 pagi hingga 3 petang atau selewatnya . Hahah . Bagun pagi-2 punyalah excited nak pakai baju kitchen yg baru sahaja siap dan diterima pada hari isnin yg lalu . Actually , time hari dapat baju kitchen teramatlah excited nuhhh . Ada yg lepas balik bilik trus cuba . Siap upload dkt FB lagi . Hahaha *over excited tuh . Malam rabu tuh time nk iron baju mmg lah dengan teliti sgt-2 . Grrrr , tak sabaq nak pakai . Hahaha .

Bagun pagi seperti biasa mencari air di blok lain . Tggu giliran mandi . Time giliran ak , nasib baik lah ak sempat mndi . Elok-2 kluar air dah jadi siput . Fuhhh , klu tak mandi P.Ramlee lah ak . Haha . Bila sampai waktu utk bersiap , rasa segan nk pakai pulak . Huhuh . Bila dah complete uniform rasa bangga sat . Hahah , please . Time turun bawah saja org dok tgk . Aihh , mcm tak pernah tgk org pkai bju kitchen ka ? Ak tau aku comel *muntah pelangi* Haha . Smpai dkt kelas , tggu punyalah lama . Sebelum tuh , sempat lagi bergmbar dulu .




Cik Adlina *lecterur* bagi arahan sruh pergi breakfast dlu sbb saluran air tadak langsung . Nk kna tggu sehingga ada saluran baru boleh teruskan . Maka dengan itu , kami menginjak diri ke kafe pentadbiran . Makan makan makan *nomnomnom* Kenyang pkol 9.30 pg berkumpul balik . Berita sedih diberitahu kami bahawa kelas tidak dapat diteruskan oleh kerana tiada saluran air . Lpastuh belajar cara nk pakai skraf then baru bersihkan kitchen .






Ada lagi gmbar . Kalau nk usha klik disini . Itu saja . Dpt balik awal sbb class cancel . Huhu . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment