HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Welcome 2013


Salam . Helo helo helo ! It's a brand new year to start a new life *arghh think so . Cmna dengan sambutan tahun baru korang ? Aku ? Hmmmm , tahun ni pasrah skit sebab kena sambut dekat poli saja . Negeri Perlis tak amik cuti utk tahun baru pun . Jadi kelas berjalan seperti biasa . Sooo sambutan tahun aku cuma ala kadar saja . Aku lepak dengan eva , maksom , mezy and their roomates . Kami makan jeruk , maggi . Dok share cerita sampai tgk jam dah dekat dgn 12 pagi . Tepat saja jam pkol 00:00 am , ramai yg menjerit tapi tuh smua dkt blok laki . Gila depa tuh , menjerit mcm ada party apa pun tktau . Tapi gempak tgk depa buat mcm tuh . Aku sampai saja bilik trus terlelap .

Apa punn , I hope for this 2013 i can manage new challenges , new hope and new chances :') and possible it to be AWESOMENESS ! Kbaoi .

No comments:

Post a Comment