HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

A week & Happy Birthday Mak


Salam . Ahoiiiii , lama bebenor aku tak update ni . Wehuuuuuuuuuuuuu ~ Okayy , dah nak dekat seminggu balik semula ke kandang *sebagai pelajar* Dalam seminggu ni , banyak kelas start lambat dan banyak yg cancel . Pffft , banyak hari jugak ah bagun lewat . Lega pun ada malas pun ada . Aihh makin bertambah lah kelas ganti nanti . Agak menyusahkan btol . And sem ni , rasa macam goyang kaki jah . Tak banyak kerja sangat berbanding dgn sem lepas . Assignment pun baru ada satu kena buat . Yg banyak pun presentation saja .

K , takpyh nk merungut banyak sgtkan . Nnt kerja banyak baru nk merungut byknya kerja smua kan . Huhu . Heyy harini 23 Februari 2013 kan ? Yeayy HAPPY BIRTHDAY TO PUAN ZAINAB BINTI ABDULLAH !! Alhamdulillah mak masih sihat sehingga sekarang . Dia dah officially berumur 52 tahun :) Hihik . That all wanna to say :p Kbaoi .

No comments:

Post a Comment