HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Hijab


Salam . Keadaan / cuaca dekat Perlis ini dah makin panas . Bahang dari matahari dapat dirasai time tengah malam . Tapi buat masa skrg *isyak* berangin jah ~ Kuat jugak angin ni . Rasa tenang pun ada . Okay , the main point that i want to tell you guys is about my sister . Yapp , my only eldest sister *amira* . A fews week ago , let me just mention for the simple ways lah . The last time we both met , she tell me about wearing a hijab . No wonder lah went we went out together she busy searching for tudung . Today at the afternoon , i on my facebook and see her new profile picture wearing hijab . Alhamdulillah , she are now fully wearing a hijab :) I know mak mesti proud of her right ?

And the problem now is me . When do i wanna wear a hijab ? From last year lagi , i thought i want to change myself to be a better person . Okay , malas nk berspeaking . *mesticakapakupulunakspeaking* K , sejak dlu lagi aku nak pakai tudung . Aku dapat rasa mcm aku dapat hidayah ke jalan yg benar . Mmg dah lama terpahat dalam hati nk pakai tapi banyak benda aku fikir . Mmg ada penghalang dia . Aku tamau mention . Ya , aku tahu tak bertudung berdosa . Mungkin aku akan berubah sepenuhnya nnti ? Aku tak mahu terburu-2 . I know some of you akan cakap , jgn mcm tuh ajal taktahu bila kan . I know . Teenager mmg akan selalu pikiaq mcm tuh . Insyaallah , oneday okay . Oneday :)


p/s : 1 and half day left ! Penang i miss you :*

No comments:

Post a Comment