HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Im home !


Salam . Yeayyyyy finally im homeeeeeeeeeeeeeee ! Hihihi . Jadi aku nak cerita perjalanan aku balik ke penang pada hari Jumaat baru baru ini . Hari jumaat aku ada 2 kelas , 1st is math second is bahasa arab . Time kelas arab ada quiz . Errrr 50-50 lah boleh nk jawabnyer . Dpt jugak lepas awal dalam pkol 11.45 pg . Apa tggu lagi langkah besar balik bilik amik barang yg siap packing , lipat tilam and im done terus ke teksi . Bila dah nak dkt teksi baru teringat yg aku lupa nk bawa balik kasut selipar ! Agak sedih . Padah sbb rushing sgt , mungkin .

Tibanya aku di Kangar dalam pkol 12.45 tghari . Pergi dkt kaunter tiket bus transnasional dengan penuh harapan ada tiket awal tapi nasib tidak menyebelahi kami . Tiket bus hanya ada pada pkol 3.30 ptg sahaja . Tgk jam baru pkol 1 ptg . Aduh , kena berkorban masa jugak . Last-2 pi makan dekat kfc dlu sementara tggu bas . Leka sembang tgk tgk jam dah pkol 3 ptg . Maka pergilah kami semula ke station bas . Naik bus trus tertido . Tgk-2 dah smpai Gurun . Buka lappy layan Setia Hujung Nyawa episod last . Habis saja tgk , smpai jugak ke Butterworth . Betapa indahya hati aku bila dah sampai ke destinasi . Hihihih . Sampai rumah dalam pkol 6 ptg .

Bila dah smpai dekat bilik mmg aku punggah semua baju dalam beg , mulalah mak membebel . Kikikiki . Dah sebulan ak tak balik ada jugak perubahan dekat rumah . Smpai rumah ak tnya mak beli apa utk ak time dia pegi China baru-2 . Taraaaaa , dapat baju , keychain dan beg tangan . Yeayyy :D

Malam plak kluar mencari bateri phone aku . Thanks to rifdi sbb sudi tlong aku . Dan tak hbis-2 paku aku dari jumpa smpai balik . Bongok btol jugak mamat ni :D Phone aku dah berjalan lancar dah baik pulih . Sempat jugak lepak dgn afini & aiman . Thanks afini sebab belanja makan . Oh yeahh . Hahahah . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment