HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Merancang


Salam . Tidak sabar sungguh aku menunggu hari Jumaat ni ! Ahhhhhhhhhhhhhhhh >< Cuti cuti cuti cuti ! Tiket bas tak beli lagi . Ahaks . Takpa ada tiket on the spot . Yg pasti habis kelas pkol 12tghari trus balik tamau pikiaq apa dah nak balik ja . Hihihi . Mungkin sampai ke destinasi tercinta sebelum maghrib , insyaallah .

Cuti seminggu ni emm banyak jugak plan . Plan mcm banyak tapi rasa mcm skit . Hihihi . Ada plan nk picnic tapi tak 100% sure lagi . Aku teringin sgt nkpi Botanical Garden tapi tak smpai-2 lagi . Insyaallah minggu cuti tuh nkpi jugak ! *mogok* Bukan tuh saja , teringin nkpi Bukit Merah . Lpas si Mezy mention pasal tuh terus teringin . Aiyakk , pokai aku mcm ni . Dah la bateri phone aku dah kembung . Mmg nk kna tukar barulah kan . Tak boleh dibiarkan begitu saja . Takut ak nk guna . Skrg pun dah cepat hbis bateri . Tak smpai sejam dah hbis itu pun charge full . Erghh -.-' . Rasa mcm nk off saja . Lagipun phone tuh tak guna sgt . Sim digi ak tak guna langsung . Guna if perlu saja . Phone tuh ak jadikan utk online ja . Hihihi . Phone satu lagi utk calling-2 .

Tak sabar nk tgk mak aku beli apa utk ak time pegi China :) Hihihi . Tak sabar nk kutip duit . Hihihi . K avoid that one . Apa pun im very excited nk balik that all . Pecah rekod tak balik rumah sebulan . *pulun* . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment