HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Ocean View

Salam . Heyyoo ! Lama tak berpost post di blog ni kan . Okayy aku nk cerita skit apa yg aku buat on friday 15 February . As usual , staying in home alone . Nothing to do . Get bored then when to myra house . Tgk tv . Dalam pkol 6 lebih mak myra call ajk dia . Kluar , igt nk balik dah time tuh tp myra ajk join skali . Alang-2 kan . Huhu . First pegi Kondo Perda dulu , amik barang kemudian barulah pergi Ocean View Condominium . Sebelum masuk ke condo tuh dah mmg tergamam sgt cantik landscape dia :O Aku jadi mcm perak sekejap . Hahah . Masuk dkt area lobby . Mmg 5 star lah condo ni . Kena scan card baru boleh masuk ke pintu kaca sebelum naik lift . Mak dia stay dkt 13th floor rumah no emm adalah . Hihik . Dari rumah boleh tgk view yg cantik :D






Bila naik dekat tingkat atas sekali *atap . Rasa ketenangan ya amat . Aku feel free sgt sgt . Tenang hati melihat permandangan dari tingkat tuh . Dengan tiupan angin yg sayu sayu . Rasa mcm berangan angan di mimpi yg indah . Pfffffffffft , ayat baku bhai . Hahaha . Malam-2 lepak dkt situ mmg best .










Ini time bergila-gila . Bosan punya pasal . Hikhik . Keesokkan harinya *sabtu* datang lagi . Kali kedua dtg bawa Fyy skali . Sempatlah jugak mandi dkt swimming pool and lepak dekat sky garden lagi . Tapi kali ni , kami bawa bekalan ! Bawa maggi cup , makan dekat atas sambil tgk view yg cantik :D Hihik Kbaoi

No comments:

Post a Comment