HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3


Salam . Hey hey , ada nampak berlainan tak di sini ? Belek lah tgk :p Okay-2 See the background . I've change it . Lega skit . Tapi nmpak macam serabai kan ? Emm , whatever . Janji aku satisfy . Hihih . Act , aku nak sangat tukar header tetapi pencarian belum lagi dapat ku temui lagi hingga ke hari ini . Tidak mengapa usaha untuk mencari tidak terputus insyaallah .

Selesai pasal itu , harini kafe siswi masih lagi tidak buka . Maka pergilah aku ke kafe siswa . Aduihh , lauk smua habis ! Yg tinggal lauk telur saja . Aku dah tak makan telur sgt . Terus takda selera nk makan nasi . Pegi koop plak . Pi beli maggi cup 2 , chipsmore dan air milo . Balik bilik makan . Sedih jga . Nak makan nasi tapi disebabkan no choice of lauk kena makan benda merapu . Fuhhh .

Esok ada kuiz . 2 kuiz yg aku kena jawab which is Front Office and Agama . K , setakat ini aku dah study jugaklah . Notes dah lama buat cuma kemalasan utk menghafal telah menguasai otak ini . Takpa , malam jap sebelum tido mesti berfungsi punya . Harap-2 lah . Fuhhh , tak sabar nk balik rumah !! Tinggal 5 hari lagi . Cepat btol masa berlalu . Hihihi . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment