HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Soy Green Tea


Salam . Heho ! Harini boleh dikatakan bosanlah jugak duduk rumah . Bangun pun agak lewat harini . Celik mata mak tkda dkat rumah . Jadi tinggal sorang-2 jah . Sedih sat . So , online saja kerja . Sehinggalah terasa seperti nk kluar . Act teringin nak minum lagi sekali Soy Green Tea tuh . Mmg sedap sgt . Ak bermention dgn fyy . Jadi ask dia kluar pi Jusco . Bosan dok rumah kan jadi dia pun bosan jgk . Kluar skali . Lpas zohor kami kluar .

Langit mendung saja . Tapi alhamdulillah tak hujan lagi . Tempat first terjah dlu is starbucks mau beli itu air . Aku mcm nmpk flavour baru tapi mungkin ak baru perasan kot . Rasberry Blackcurrent . Fuhhh nama mcm sedap ja . Kena cuba oneday , insyaallah . Lpastuh klu ronda satu jusco . Singgah dkat meon . Bersembang dgn dia , faiz datang join sekaki . Eh si syahmi pun ada sekali . Hahah .  Okay rasa mcm lama gila tak berjumpa . Kemudian pi menambah ilmu pasal artis dkt popular . Sempat jgk nk bersembang dgn afini & eman . Barulah balik . Itu pun hujan mula rintik . Bukan halangan utk kami . Hahah , main redah saja .

Sekarang dkt rumah . Still bosan . Makan honey star saja . Malas nk kluar bilik . Ak mmg suka terperap dlm bilik . Mlm ni mungkin kluar lepak dgn faiz and others . Mungkin lah . Itu smua plan depa , ak join saja :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment