HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Sukaneka


Salam . Harini rabu . Hari yg agak bosan sebab ada koko disebelah petang . Haihh , masuk belajar ke menara gading pun nak kena berkokurikulum lagi . Ahhh mampos pi . Jadi kelab aku ada buat game harini . Sukaneka katanya , mulalah mengungkap kembali kenangan semasa tadika dulu . Auchhh , rindunyaaaa ! Ahaks . Ada 4 game yg dibuat . 1st game mumia . 2 org dari setiap kumpulan kena balut dgn tisu then berjalan smpai ke penamat . Aku dengan teammate aku terjatuh tapi lawak btol . Haha . Next game is , lari dalam guni . Yg seronok . Terasa kebudak-budakkan disitu . Nasib baik tak terjatuh . Second last game is passing belon dengan baling dari belakang ke hadapan . Ahh yg tuh mmg susah skit . Banyak belon pecah tapi takpa memories . And the last game is cari gula-gula dalam tepung . Haish , klu takda game ni dalam sukaneka mmg tak sah kan . Tepung mmg bahan utama or mainan tetap lah org katakan . Apapun team aku dapat no 3 . Yayy , kalah atau menang semua dapat hadiah . Cuma beza banyak dan sikit saja .

Habis smua game dan penyampaian hadiah , ada sedikit taklimat tentang Kem yang akan berlansung pada 9 Mac 2013 . So Puan Yus bagi sedikit taklimat pasal kem yg akan berlangsung di Sik , Kedah . Auchh tak sabaqnyaaaa . Lama gila tk bercamping ni . Klu tak silap last aku pi camping ni rasany dalam darjah 6 . Sumpah tak tipu :) Moga apa yg dirancang menjadi . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment