HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Wayang

Salam . Hola ! Apa khabar ? Okay . Kalau ikutkan harini plan nak keluar dengan member sekolah tapi disebabkan no respond from others . Aku keluar dgn ikhwan . Dia ajk aku semalam itu pun mcm last minute jugaklah . So klu ikutkan nk tgk movie banyak skit tapi end up with one movie saja . Pkol 1.30 petang bertolak dari rumah aku ke Queensbay . Ramai yg ckp alah penang mesti sesak punya sbb Psy dtang . Emm tak sesak pun . Smua berjalan lancar accept dkt area situ lah kott .

Okay today aku wear better than yesterday , hihi . Smpai QB dalam pkol 1.45 ptg . Shoot trus ke wayang . Hajat nk tgk cerita Husin , Mon dan Jin Pakai Toncit pkol 2.10 ptg tapi disebabkan orang terlalu ramai dan kena beratur agak panjang jadi kami decide tgk pkol 4.10 ptg . Lagipun smpai ja dkt kaunter dah pkol 2.10ptg mcm tak seronok klu masuk lmbat kan .





Okay ramai kan orang . Hihi . I like to wear clothes that is more simple for example mcm pic atas tuh . Oh and that seluar kak aku pnya . Geheee . I can wear her pants , but she cant wear mine . Hihihi . Do i look to skinny ? Hm . Ignore about that . Bila dah wayang start lmbat pegi lah makan dlu . Disebbkan leka sembang sambil berjalan nmpk Oldtown trus makan dkt situ saja senang . Okay i try new menu today . Bukan makan laksa , ak try apatah tak igt sgt tapi not bad .


Habis makan jejalan kjap baru masuk wayang . Okay cerita Hantu Kak Limah 2 boleh tahan . Lawak jugak . Tak pernah menghampakan but johan tadak kureng skit ah . At least ada jugak lawaknyaa kan . Hbis wayang maka pulanglah kami ke rumah .





Sebelum balik tuh singgah jap Mcd Perda . Pi drive thru nk beli makanan utk dinner . Yumyum . Belikan dekat mak sekali . Hbis beli baliklah . Okayy , thanks to Ikhwan sbb bawa kluar . Tak lah aku bosan sgt ddk rumah . At least berjalan jugak kan . Hope after this jumpa mesti tak berhenti sembang lagi kan . Okay buddy thanks a lot :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment