HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

23032013

Salam . Hello ! Eh dua minggu berturut-turut aku balik penang ! Apakah ni ? Homesick eh ? Eh tadaklah . Salah sebab aku balik , klu tk kelas hari Sabtu dgn Ahad *22&23/3/13* ada kelas ganti tapi hari khamis lepas klas kitchen kami di infrom kelas cancel . Dah la jumaat tadak kelas , ha tggu apa lagi . Pecut trus lah . K itu satu , lagi satu sbb skrg mcm nk kembali musim time tadak air plak . Kjap ada kjap tadak . Ada lah hari khamis haritu sebelum balik , time tgh melepas hajat tuh rasa air mcm slow saja . Hahahaha *loqlaq* . Bertolak dari Poli pkol 8 mlm smpai Penang pkol 11 mlm . Hahaha , kami singgah pi makan dllu dkt Alor Star mna tak lmbat kan . Huhu .

K , the real story is about unexpected day and guest . Yapp . Eva last minute plan nak dtg rumah aku . Mmg teruja sgt sgt :D So lepas dia habis kelas pkol 5 ptg trus naik train dan turun dkt BM dlam pkol 9.45 mlm smpai . Mmg tepat pada msa aku datang amik . Shoot trus pi makan dkt De Pauh Garden .





Yummy . Sangat sedap dan sgt kenyang . Mmg makan smpai buncit btol . Hihik . Dlam pkol 11 malam baru smpai rumah . Keesokan harinya *harini* di sebelah pagi pergi tlong mak dkt kedai . Buat part time job . Hahahha di sebelah petang plak , rancang nk wengg wengg dgn eva ke Gurney , tgk-2 ana text ada manasmua . Dah alang-2 trus ajak pergi skali mmg best lah tak rancang pun . Ini semua berlaku secara spontan . Hehehe .








Bertolak dari rumah aku pkol 5 ptg , naik feri plak smpai dkt gurney dalam 6 lebih . Masuk pintu utama terus serbu kdai makan . Barulah semangat nak memulakan operasi berjalan-2 . Mmg sronok lah pergi time tgh sales gitu  . Rambang mata x____x melihatnya . Dapat jugak beli tee baru . Walaupun murah tapi berbaloi .



Tadak ada apa nak dicari baru pulang ke rumah . Dlam pkol 10 mlm dah smpai rumah . Fuhh lega . Agak penat jugaklah tapi fun :) Hehehe , k gonna get some sleep . Esok *ahad* nak balik ke poli dah . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment