HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Abah reply


Salam . Hello ! Arghhhh penat jugak harini kena tlong jadi kitchen helper for day 1 . Aku pegi pun salah sebab kehadiran punya pasal . Berkumpul dalam pkol 9 pagi dkt kitchen tapi pkol 10 baru start buat kerja . Penatlah jugak . Tangan aku still berbau bawang putih . Nampak tak kekerasan aku bekerja . Hihik .

Lupakan pasal itu . Kredit aku skrg agak kekurangan . *walaupun aku jual topup tpi modal sudah habis* Dekat koop takdak . Jadi dengan rasa yg tidak segan aku pun text abah instead from call him . Hahaha *segan segan* . Aku text , "Abah , nak topup . Hehehe :)" . Selepas beberapa minit Abah balas , "Esok ok , harini tak kemana pun , ada dirumah saja" . Lepas Abah balas text tuh , terus aku senyum lebar . Hehehe senyum aku mcm org tgh bercinta gitu . Taktau nk explain . Rasa bahagia sedikit . Ia lah , before this aku selalu call ja , ini agak terkejut abah balas text walaupun ada banyak jarak dkt tulisan :D Practice makes perfect .

Esok pun esoklah janji masuk :3 *jahat* K gonna get ready for tommorow . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment