HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Makin hari makin busy


Salam . Hola ! It's been awhile aku tak update , kebusy-an telah melanda from this early week . Skrg ni hanya tinggal 24 hari saja sebelum final menjelma buat kali kedua .This sem kurang skit paper then last sem . Alahh beza satu paper saja kot klu tk silap . Chill lah .

Minggu boleh dikatakan busy dgn kelas ganti bagai . Biasalah dlu dok cancel cancel . Skrg amik kau baru nk kalut ganti . Agak menyusahkan . Arghhhh , next week lagilah pack jadual . Dengan kelas ganti di malam hari . Test lah , kuiz lah . Lagi lagi mingg depan plak minggu Jabatan Pelancongan & Hospitaliti . Semua org terlibat . Ada pertandingan memasak . Boleh dikatakan 90% classmates aku masuk . Ada yg dipilih oleh lecterur , ada yg menawarkan diri . Ak bukan tkmau masuk nklah jugak tapi aku just tk confident tu ja . So aku hanya akan menjadi kitchen helper . That all .

Agak excited for the competition and minggu jabatan yg akan berlangsung pada 1 April :D Hehehehe . Wishing goodluck for all participant ! Kbaoi .

No comments:

Post a Comment