HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

March 2013


Salam Jumaat . Alhamdulillah sehingga harini aku masih bernafas :) Umur pun dah 18 tahun 4 bulan 4 minggu dan 2 hari . Ewahhh , perginya bulan Februari pada tahun 2013 dengan tenang *rasanya* Memories pun tk banyak sangat . Yg baik kita kenangkan , yg buruk kita jadikan pengajaran . *amboih mcm ustazah gitu* Okayyy , bulan march ni nothing special sgt pun .

09032013 : Kem di Sik , Kedah
24032013 : Birthday Abangcik :)
28032013 : Birthday Abah :)

Itu saja yang special pun . Insyaallah , hujung bulan 3 ni nak balik Penang . Nak tunjuk muka saja . Haha lpastuh cuti sem plak balik . Nk struggle skit for this . Mission aku nak naikkan pointer walaupun sedikit pun okay janji ada usaha kan kan ? Hihik . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment