HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Salam . Alohaa ! Lama tak update since balik dari kem baru baru ni . Al-maklum lah busy satu hal , malas pun satu hal . Minggu ni mmg busy pun . Busy dengan steward as a part time job utk hari konvo pada hari selasa dan rabu yg lalu . Itu belakang cerita malas nk tulis . Hihik .

Im home in Penanggggggggggg ! Argh , hampir sebulan lah jugak tak balik *goodjob* Aku balik minggu ni pun atas sebab hari jumaat takda kelas . Hbis-2 kelas kitchen memang pecut lah . Hahaha . Smpai rumah pun agak lewat jugak dalam pkol 10.30 mlm . It's okay , at least im home . Hihik . Harini *jumaat* kluar dgn fyy pegi Jusco . Plan balik sini nk tgk Lawak Ke Der 2 tpi last last


tgk crita Warm Bodies . Act kan , crita ni dah ada dkt online movie sblum kluar dkt m'sia . Disebabkan internet slow ak tk tgk . Huhuhu . This movie lawak dan not bad at all :D Best jugak . Lawak ke der 2 tuh , insyaallah nnt nnt jelah aku tgk . Hbis movie tuh , rasa terdetik di hati nk potong rambut . Fuhhh , sebelum ni mmg dah byk kali terdetik , cuma tk pegi potong saja . Harini aku merealisasikan impian ku *ecehh*


Hasil dia lebih kurang mcm gmbar atas ni cuma no wave . And yess , i cut my bang just like the picture . Yeah seriously . Bukan apa , aku pi tnya hairstylish senior dkt Max Style gaya rambut pendek mana satu yg sesuai dgn muka aku dan kenipisan rambut ku ini . Mmg mcm rambut atas ni lah dia ckap . Salah satu sbb , aku kepala dongga *dahi luas* , mata besar , muka panjang . Then dia suggest aku perm rambut sbb tak elok straight , at least you curl your hair and it will look more thicker . Hmm , i'll take just as a advice. Curl bila bila masa boleh buat , klu permenant tuh mmg tak lah . Overall , im happy with my new hair . Eleh , biasalah hari pertama kita potong rambut mmg rasa awkward , lama lama biasalah kan . Berani mencuba sesuatu yg baru . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment